Vacatures Verdeliet

Bij Wereldtuin Verdeliet geloven we in de kracht van groen en duurzaamheid. Onze gemeenschappelijke tuin is een plek waar natuur, educatie en gemeenschap samenkomen. Het is een ontmoetingsplek waar mensen verbinding maken en samenkomen om te "Doen, Delen en Beleven". Ben jij iemand die graag in de buitenlucht werkt, hart heeft voor duurzaamheid en bij wil dragen aan een groenere toekomst? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om onze tuin en onze gemeenschap te laten bloeien. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en sluit je aan bij ons toegewijde team!

Tuincoaches

Heb je een (moes)tuin hart en ondersteun je graag anderen?
Op woensdag- en/of donderdagmiddag hebben we je sowieso nodig!

Wereldtuin Verdeliet zoekt tuincoaches. Ieder dagdeel zijn er vrijwilligers die in onze mooie ecologische tuin werken. De tuincoach weet waar, wat en hoe er in de tuin iets moet gebeuren. En helpt de vrijwilligers op weg. De tuincoaches worden waar nodig opgeleid en op de achtergrond ondersteund door de tuincoƶrdinator.

Rondleiders

Heb je veel liefde voor de ecologische tuin(bouw) en deel je die graag?

Wij zoeken versterking van het team rondleiders van Verdeliet. Er komen regelmatig groepen op afspraak onze mooie tuin met al haar verschillende uitingen van de natuur in plant- en diervorm bewonderen. Jij gaat ze daarin begeleiden. Je wordt ingewerkt en bent, ruim van tevoren gepland, op afroep beschikbaar.

Gezellige gastvrouw of -heer gezocht 

Hou je ervan anderen een warm welkom te geven?

Voor de dinsdag- en/of donderdagmiddag zoekt Wereldtuin Verdeliet een gastvrouw/heer die het de andere vrijwillige medewerkers van de ochtend of middag graag naar de zin maakt. Zij werken in de tuin of op het atelier of in het winkeltje en jij bent er voor hun natje en droogje en het gezellig samen zijn. Ook de langskomende bezoekers heet je warm welkom.  

Creatieveling zonder fantasie-grenzen

Vind je het leuk de duurzame en recycle-grenzen van Verdeliet uit te dagen?

We hebben een heus atelier met heel veel materiaal om leuke dingen mee te doen. We hebben al een aantal ā€˜projectjesā€™ op het programma maar er is zoveel meer mogelijk. Daar zoeken we nu een voortrekker voor die anderen meetrekt in nieuwe creatieve ideeĆ«n en plannen. 

Jaarlijks organiseren we ook 3 x een poĆ«tisch ontbijt, de huidige organisatie zoekt hiervoor versterking! Iemand die van later het stokje over kan nemen. Dus lijkt het je leuk een prachtig evenement te organiseren? Meld je dan ook!  

Educatie-medewerker

Scholieren van de basis- en middelbare school inspireren?

Op oproep-basis zoeken wij medewerkers die kinderen en jongeren leren hoe je dat nou doet, goed voor de aarde zorgen? Groente en fruit laten groeien, op natuurlijke wijze. We werken in teams die samen de educatie verzorgen. We hebben leuke programmaā€™s die je kunt gebruiken. En we ontwikkelen samen graag verder! Uiteraard mag je dit ook doen naast andere taken bij Verdeliet :-)  

Beheerder

Zorg jij dat Verdeliet op tijd acties onderneemt? 

We hebben iemand nodig die in de gaten houdt hoe het gaat met ons gebouw, onze materialen, onze sleutels? Iemand die signaleert wat er nodig is. Een handig iemand, die weet wanneer de boel veilig en op orde is. Die onze klusgroep, de coƶrdinatoren en het bestuur van informatie voorziet, zodat we op tijd actie ondernemen en Verdeliet ook in de toekomst mooi en goed blijft functioneren. 

Creatieve werver van vrijwilligers

Zit je vol ideeƫn om nieuwe vrijwilligers mee te werven?

Bij Verdeliet zijn veel vrijwillige medewerkers bezig op allerlei gebied. Met hun handen in de tuin, in het atelier met bijvoorbeeld de naaimachine of de kaarsenmakerij, in de winkel, bij de bijen, als gastvrouw/heer en wat er nog meer te doen is. 

Mensen de ā€˜ietsā€™ bij Verdeliet willen doen zijn altijd welkom. Ze hoeven geen specialiteit te hebben behalve zin om ā€˜ietsā€™ samen in de tuin te doen. Nodig ze uit om eens kennis te komen maken!

De verdeling over de dagdelen en het soms aansturen van de medewerkers vraagt coƶrdinatie en daardoor moet soms gerichter gezocht worden naar geschikte vrijwilligers. 

Voor beide richtingen zijn we op zoek naar iemand die dat een uitdaging vindt en heel veel ideeƫn heeft om aan de slag te gaan om beide typen vrijwilligers te zoeken en te vinden.

Wij zoeken nu, jij straks?

Klusser gezocht!

Onze klusgroep kan versterking gebruiken! Er is bij Verdeliet altijd wat te klussen. We zijn op zoek naar handige mensen. Het liefst alleskunners. Maar stel dat je vooral Ć©Ć©n specialiteit hebt? En je wilt nog nieuwe dingen leren? Voel je dan zeker aangesproken. 

Medewerker verhuur

Ons team verhuur zoekt versterking!

Iemand die samen met nog iemand alles rondom verhuur regelt. Vanaf de binnenkomende vraag t/m info doorgeven aan penningmeester voor de facturering. Contacten leggen, vraagverheldering en afstemming, catering regelen indien nodig, huurovereenkomst regelen, afstemming met gastheer/gastvrouw voor inrichting, e.d., rondleiding regelen indien nodig en overzicht verhuur bijhouden. Alle aanvragen en activiteiten verwerkt in de jaarplanning van Verdeliet.

Gemiddelde inzet van een 4 uur per week. Nog meer huurders binnenhalen behoort tot je ontwikkeltaak. Ben jij een duizendpoot, kun je goed organiseren met gevoel voor horeca, ben je accuraat en vind je het leuk om te zorgen dat klanten straks tevreden naar huis gaan? Dan ben jij geknipt voor deze uitdagende taak!

Dagorganisator

De vrijdagochtendgroep heeft er Ć©Ć©n nodig!

Wat houdt dat dan in? Je bent aanspreekpunt/begeleider van dit dagdeel. Je ontvangt de medewerkers, zorgt dat iedereen op de hoogte is van bijzonderheden, stemt dit af met andere dagorganisatoren en de coƶrdinatoren. Jij bent een spin in het web van de dag. En draagt onze visie uit met heel je hart :)  Je wordt uiteraard ingewerkt. En er is een goed draaiboek. 

Als je geĆÆnteresseerd bent, stuur dan een berichtje naar hr@verdeliet.nl met je telefoonnummer. We maken graag een afspraak om je de sfeer te laten proeven en om kennis te maken.