Vacatures

Is 2024 voor jouw gevoel nog niet succesvol gestart? Verloopt het allemaal niet zoals je gepland had en zijn jouw voornemens (misschien) een beetje in de soep gelopen? Geen zorgen... Wellicht heeft Verdeliet een mooie nieuwe uitdaging voor jou om het jaar verder goed voort te zetten. Zie hieronder welke vacatures er momenteel beschikbaar zijn.

Gastvrouw of -heer

Gezellige gastvrouw of -heer gezocht die van het buitenleven houdt

Wereldtuin Verdeliet zoekt voor de donderdagochtend en donderdagmiddag een gastvrouw/heer die het de andere vrijwillige medewerkers van de ochtend of middag graag naar de zin maakt. Zij werken in de tuin, het atelier of het winkeltje en jij bent er voor hun natje en droogje en het gezellig samen zijn. Ook de langskomende bezoekers heet je warm welkom.

Tuincoach

Heb je een (moes)tuin hart en help je graag anderen?

Wereldtuin Verdeliet zoekt voor de vrijdagochtend een tuincoach. Ieder dagdeel , dus ook de vrijdagochtend, zijn er vrijwilligers die in onze mooie ecologische tuin werken. De tuincoach weet waar, wat en hoe er dan in de tuin iets moet gebeuren. De tuincoach wordt waar nodig opgeleid en op de achtergrond ondersteund door de tuincoördinator.

Kijk eens verder op de site van Verdeliet wat wij als vereniging allemaal doen en mogelijk maken. Stuur een berichtje naar hr@verdeliet.nl met je telefoonnummer dan kunnen we een afspraak maken om je de sfeer eens te laten proeven en kennis te maken.

Dit gaat om vrijwilligerswerk. Je kunt je inzetten in het kader van maatschappelijke betrokkenheid, doet veel ervaring op, kunt je ervaring inzetten en het staat goed op je CV.