NLdoet Verdeliet

Kom gezellig NLdoet vieren bij Verdeliet, de mooie sociale tuin voor iedereen langs het snelfietspad in Cuijk-Noord. Meteen een mooie gelegenheid om daar nou eens rond te snuffelen. Kun je zelf ervaren hoe fijn de plek en de sfeer is. 

Het zaaigoed steekt de kopjes al voorzichtig omhoog, dat belooft voor straks weer een mooie tuin vol bloemen, groenten en kruiden. Maar daaromheen zijn ook altijd diverse andere bezigheden. Voor de NLdoet-dag hebben we een aantal leuke bezigheden waarbij er, voor als het weer tegen zit, ook binnen gewerkt kan worden. De meeste klussen zijn in één dag realiseerbaar. Zodoende kunnen we dan aan het eind van de dag naar het resultaat kijken. Qua projecten kun je denken aan bijvoorbeeld: 

-Bouwen van een nieuw fietsenhok

-Afmaken van het insectenhotel

-Pimpen van de kar van voedsel-apotheek tot koffiekar

-Asperges planten

-De platte bak afbreken

-Zaadpapier maken (scheppen)

-Onderhoud van de vijver

-Opknappen van het ‘achterste terras’ 

Word je al enthousiast, of wil je nog even iets weten? Aanmelden kan via www.nldoet.nl We ontvangen je graag zaterdag 16 maart om 9.30 uur met koffie en eigen gebakken taart om te beginnen. We serveren een heerlijke vers gemaakte Syrische lunch tussendoor. Wij zien er naar uit, jullie ook? 

Wereldtuin Verdeliet, Toermalijnlaan 40, 5431 ZK Cuijk. Voor meer vragen of contact info@verdeliet.nl.