Poetisch ontbijt muziek
Gedichten, muziek en een (h)eerlijk ontbijt. Het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk. Op zondag 10 april treden Rinske Kegel en Monica Boschman op in de kas van de tuin en zullen zij poëzie voordragen. Philip Schuddeboom speelt viool en zal op deze zondagochtend de woorden verbinnen door muziek. Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur. 

Rinske Kegel (1973) uit Nijmegen, is schrijver van poëzie en kort proza. Daarnaast tekent ze ook. Haar poëzie is te lezen in haar bundel ‘Als het maar een vacht heeft’ (2019) en in diverse literaire bladen, van Het Liegend Konijn tot de Gids. Ze trad op bij verschillende literaire festivals waaronder Onbederf'lijk Vers en Dichters in de Prinsentuin. Rinske werkt in de natuur pedagogische kinderopvang en laat zich graag inspireren door de natuur. Haar website is www.rinskekegel.nl.

Monica Boschman (1965) uit Gassel werkt als dichter, journalist en schrijfdocent. Haar poëzie is te lezen in de bundels Zeerslag (2018) en Nieuwe wegen voor Mariken (2019). Je komt haar gedichten ook tegen op de muur van de bibliotheektuin in Grave en in het tijdschrift DICHTER. Op dit moment werkt Monica aan een nieuwe poëziebundel en aan een novelle. Ze schrijft om iets van de gekte van zichzelf en de wereld in woorden te vangen. Meer over haar werk lees je op  www.monicaboschman.nl.

Aanmelden
Deelname aan het poëtisch ontbijt kost €15,- euro per persoon, inclusief het eten en drinken deze ochtend op 10 april. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 april door een mail te sturen naar info@verdeliet.nl. Vermeld in jouw aanmelding jouw naam, telefoonnummer waarop je bereikbaar bent en het aantal personen die willen deelnemen aan het (h)eerlijke poëtisch ontbijt. 
Wereldtuin Verdeliet is gelegen in de Cuijkse wijk De Valuwe, op de Toermalijnlaan 40.