Poëtisch ontbijt Verdeliet 25-03-2018

Gedichten, boekfragmenten, muziek en een eerlijk ontbijtje. Dat is het recept van het poëtisch ontbijt van Wereldtuin Verdeliet in Cuijk.

Op zondag 25 maart a.s. dragen in de kas twee bijzondere schrijvers voor uit hun poëzie en proza: Tim Pardijs uit Zutphen en Peter W.J. Brouwer uit Doesburg. Het programma duurt van 9.30 tot 11.30 uur.

Tim Pardijs is zelfverklaard vinexdichter en voormalig stadsdichter van Zutphen (2013/2014). Er verschenen drie bundels van zijn hand en zijn werk is opgenomen in tal van tijdschriften. Sinds de zomer van 2017 sluit hij elke dag af door tweehonderd woorden te schrijven. De beste van die poëtische proza-notities publiceert hij twee keer per week als blog op www.timpardijs.nl.

Peter W.J. Brouwer (www.peter-brouwer.com) is schrijver, vertaler en theatermaker. Hij publiceerde drie dichtbundels, zijn poëzie is ook opgenomen in bloemlezingen en landelijke tijdschriften. In 2017 verscheen zijn debuutroman Het Siamees moment, een boek over liefde, ambities en het maken van fouten.

De presentatie is in handen van Monica Boschman, ex-regiodichter van de Noordelijke Maasvallei. Zij verzorgt ook korte interviews met de schrijvers. Uiteraard is er ruimte om lekker te ontbijten en te genieten van livemuziek van gitarist Felix Gayet en violist Philip Schuddeboom.

Aanmelden

Het poëtisch ontbijt kost € 12,50 euro per persoon, inclusief eten en drinken. Aanmelden kan tot en met woensdag 21 maart a.s. via e-mail: info@verdeliet.nl, onder vermelding van je naam en het aantal personen. Wereldtuin Verdeliet is aan de Toermalijnlaan 40 in Cuijk.