Kinderkookschool koks in spe

Vind jij het leuk om te koken en te bakken? Dan zit je goed bij kinderkookschool Koks in spe. We hebben iets heel leuks bedacht. Een heerlijk ontbijt voor je ouders maken als verrassing voor Moederdag of Vaderdag!

Lijkt dit je wat? Geef je dan op voor de kookworkshop op vrijdag 12 mei of 9 juni van 15.00-17.30 uur, in de keuken van Wereldtuin Verdeliet. Op zondagochtend zet je het ontbijt dan heel mooi klaar bij je thuis. Je ouders weten niet wat ze mee maken! Als je tussen de 8 en 12 jaar oud bent, kan je mee doen. Er is plaats voor 8 kinderen. Informatie en inschrijven via het contactformulier op www.koksinspe.nl 

Koks in spe: de vegetarische kinderkookschool waar plezier in koken voorop staat! 

Even voorstellen

Ik hou van lekker koken, bakken en eten. Vooral om dat voor en met anderen te doen. Wat is er leuker dan samen in de keuken te staan, lekker met je handen in het deeg? Of een regenboog aan kleuren, geuren en smaken voor je te zien van de groenten die in een heerlijke quiche of curry gaan. Nieuwe dingen uitproberen en kijken hoe dat uitpakt. Iets onder je neus zien ontstaan. Die nieuwsgierigheid, helemaal opgaan in iets en daar heel blij van worden is wat mij kenmerkt. Iets wat ik ook herken in kinderen. Daardoor is langzaam maar zeker het idee ontstaan voor de kinderkookschool, ook door gezellig samen te koken en bakken met mijn leuke neefjes Bent en Markus. Op een mooie locatie, liefst in het groen, met de natuur dichtbij. Want ook daar hou ik van. Naast het jarenlang opleiden van studenten pedagogiek die met kinderen en jongeren gaan werken, heb ik heel veel zin om zelf aan de slag te gaan met kinderen. Zie hier, de geboorte van Koks in spe!

Ellen van Benthem