Biblioplus Land van Cuijk personeelsuitje horeca rondleiding diner

“Ik woon al heel lang in Cuijk en had wel al gehoord over Verdeliet, maar ik was er nog nooit geweest. Ik was echt verrast! Ik vond het heel mooi, vooral het gedeelte rond de vijver. Het eten was prima geregeld. Ik kom hier zeker terug!” - personeelslid Biblioplus

Een hele mooie reactie die wij hebben mogen ontvangen. Een reactie die ons bij Verdeliet trots maakt! Zoals vele hebben wij allemaal tijdens Corona minder gemogen, maar gelukkig was er dit jaar weer meer ruimte om dingen te doen. Zo werd ook het jaarlijkse uitstapje van de Biblioplus weer georganiseerd en wel in de tuin van Verdeliet. Daar genoten zij van een rondleiding door de tuin, gevolgd door een heerlijke en gezonde huisgemaakte maaltijd. 

Misschien denk jij niet in eerste instantie aan Verdeliet als je een locatie zoekt voor jouw personeelsuitje, overleg of ander uitje? Graag delen wij vol trots deze mooie, leuke en gezellige foto's die er tijdens dit bezoek van Biblioplus aan Verdeliet zijn gemaakt en we hebben erna enkele reacties mogen ontvangen:

"Ik was verbaasd hoe groot Verdeliet is. We hadden een mooie rondleiding en ik moet zeggen het ziet er allemaal heel goed uit. Ook de zitjes overal zijn leuk. Het was ook heerlijk om buiten te zitten tijdens het eten. Dat keigoed is gemaakt door de kok."
"Ik vond het keigezellig. De ontvangst en in groepjes rondleiden was leuk. We hadden een leuke mevrouw die ons rondleidde, ze kon goed vertellen."
"Ook de communicatie voorafgaand aan het teamuitje was erg prettig. Bedankt Verdeliet voor het fijne vrijwilligersuitje!"
"Het eten was heel lekker, (ik vind wel een stuk vlees en vis lekker). Maar ik denk dat de afspraak vegetarisch was. Vond ik niet erg."
"Wat ik heel gemoedelijk vond is het eten/soep in de keuken ophalen."
"Mooie locatie, ik had genoten."
"Misschien een idee, dat als mensen binnen komen een welkomstdrankje of vruchtendrankje van de vruchten of fruit van Verdeliet zelf. Ik vind zelf op dat uur koffie en thee voor het eten niet zo lekker. Na het eten wel."
"Bij Verdeliet ging goed met mijn rolstoel. De ijzeren oprijplaat werd netjes neergelegd en/of verplaatst. Ik mocht naar het invaliden toilet, wat wel heel prettig was. Door de hele tuin kon ik komen met de rolstoel!" 
"Ik heb zeker genoten van het teamuitje. Goede rondleiding, lekker eten, vriendelijke bediening en natuurlijk gezellig met team Cuijk iets kunnen doen, na de lockdown.​ Ik heb verder geen tips. Alles is goed geregeld bij Verdeliet."

Benieuwd naar de mogelijkheden die Verdeliet jou kan bieden bij een (bedrijfs)bezoek aan ons?
Neem gerust contact op met jouw wensen, vragen en meer via de mail: verhuur@verdeliet.nl