13-3-2018 foto bij nieuwsbericht Dagbesteding in het groen P8210594F.jpg

Ben je op zoek naar een fijne dagbesteding in een mooie, groene omgeving?

Dan kun je bij ons terecht. We kijken samen wat je graag doet en waar je plezier in hebt. Ook wat je mogelijkheden zijn en wat je eventueel wilt leren.

Bij Wereldtuin Verdeliet werken mensen vooral als vrijwilliger en voor een klein aantal mensen is er ook dagbesteding. We maken geen onderscheid; iedereen is welkom. De mensen die voor dagbesteding komen doen gewoon -net als de andere medewerkers- mee bij Verdeliet. Uiteraard houden we rekening met jouw wensen en mogelijkheden. We werken samen in de tuin en je kunt ook allerlei binnen activiteiten doen. Dit doe je dan in je eigen tempo en vanuit je eigen persoonlijke belangstelling.

Wil je hier meer over weten, kom dan eens langs als we open zijn op maandag, woensdag of donderdag. Of vul het contactformulier in en dan nemen we contact met je op. Klik hier voor de openingstijden.

Verdeliet werkt samen met Stee-Okee. Dit is een dagbestedings- en 24-uurs zorgplek in Ledeacker en zij regelt de contractafspraken en de administratie. (www.stee-okee.nl)