Schrijfcursus verdeliet Marleen Visser

Binnenkort kun je bij Verdeliet een heuse schrijfcursus volgen! Voor iedereen die droomt over het schrijven van een boek, of die wil leren hoe je je (levens)verhaal op papier krijgt. En het leuke is, je hoeft geen schrijfervaring te hebben. 

Tijdens de cursus Creatief schrijven, die vijf ochtenden omvat, leert auteur/schrijfcoach Marlen Visser je hoe je jezelf over de schrijfdrempel trekt en hoe je je boek-in-wording in de steigers zet. Je leert hoe je spanning in je verhaal brengt en hoe je personages 'van vlees en bloed' creëert. 

Marlen is journalist, schrijfcoach en auteur bij uitgeverij Kluitman, Prometheus en Storytel. Ze studeerde commerciële economie aan de Haagse Hogeschool. In het dagelijks leven combineert zij het geven van schrijfcursussen en schrijfcoaching met het schrijven van boeken, verhalen en artikelen. Daarnaast organiseert zij twee keer per jaar een schrijfvakantie. Marlen is ook mede-oprichter van het schrijverscollectief Moordwijven. Een collectief van thrillerauteurs, die een herkenbaar gezicht willen vormen naar lezers, boekhandel en pers door het organiseren van gezamenlijke activiteiten en pr.

Schrijf je een levensverhaal, dan vertelt Marlen je de do's en don'ts (zoals: moet je rekening houden met je omgeving?). En na de workshop 'stijl' herken je de meest voorkomende stijlfouten onmiddellijk.

Tijdens de laatste les krijg je een inkijkje in de uitgeverswereld. Elke les is er een laagdrempelige schrijfoefening.

Na afloop van de cursus heb je een stevige basis om je boek/verhaal daadwerkelijk te gaan schrijven of je reeds geschreven boek/verhaal meer verdieping te geven.

Data: 21 en 28 feb, 6, 13, en 20 maart 2024

Tijd: 9.30-12.30 uur

Locatie: Wereldtuin Verdeliet, Toermalijnlaan 40, Cuijk

Prijs: 249 euro (incl. BTW)

Meer info of aanmelden: klik hier op de webwinkel van Marlen Visser. Via deze webwinkel is het mogelijk om deze cursus te kopen.